Без табу. Як інтимна пластика змінила життя франківчанок?


Уже давно не табу, не за кордоном і навіть не в столиці... інтимні пластичні операції на гідному рівні проводять і в Івано-Франківську. Історії іванофранківчанок, що все ж зважились на таку процедуру і не посоромились розповісти про це.

Оксана, 22 роки

Про можливість проведення такої операції дізналася від подруги, котра працювала в пологовому будинку Івано-Франківська. Ніколи б не наважилася на щось подібне, якби не іронія обставин. Річ і тім, що я досить довго приймала залицяння одного хлопця. Він був дещо старшим, його авторитет наскільки тиснув на мене, що просто боялася відшити настирливого кавалера. Про секс з ним навіть чути не хотіла. Хоча прекрасно розуміла, що мого залицяльника нічого не спинить, тому сказала йому, що невинна. Знаю, що такі речі можуть відлякувати хлопців. Але в мого кавалера це навпаки пробудило небачене бажання, він став зі мною настільки ніжним, уважним, що я помалу… почала закохуватися в нього. Проте сама себе загнала в глухий кут, адже зараз мені навіть захотілося близькості з ним, та як бути з моєю «невинністю»? От я й наважилася на операцію із відновлення дівочої пліви. Процедура вартувала немало, але частково мені допоміг Олег, сам не підозрюючи, на що дає гроші. Наш «перший раз» був справді фантастичним — набагато кращим, ніж у мої 17 років — цього разу тіло відгукувалося на кожну ласку партнера і не ціпеніло в передчутті страху. Через два місяці Олег зробив мені пропозицію, а ще через півроку ми одружилися.

Фото:Інтимна пластика
Інтимна пластика

Наталія, 31 рік

Мої перші пологи були нелегкими, оскільки вага дитини — 4100 г. Під час другої вагітності я обмежувала свій раціон, дотримувалася рекомендацій спеціалістів, проте Максим — мій другий син — теж важив нівроку: 3900 г. Причому, різниця між хлопчиками не велика — всього півтора року. Після других пологів я дуже довго уникала близькості з чоловіком. Спочатку мені здавалося, що причиною є психологічний дискомфорт — двоє діток втомлювали і вимотували мене нереально. Та коли Максимкові виповнилось дев’ять місяців, я усвідомила, що це ненормально, коли між подружжям немає сексу. Та під час близькості відчула біль. Думала, це через тривалу паузу в інтимних стосунках. Проте все повторювалося знову і знову. Я звернулася до спеціаліста. Мені порекомендували вправи для зміцнення м’язів тазового дна, проте вони не дали жодного результату. І тоді я наважилася на пластику піхви. Я не шкодую, що зробила операцію, оскільки після неї уже через півтора місяця всі чуттєві задоволення стали для мене доступними. Ми з чоловіком настільки бажали одне одного, що сексуальні імпульси стали ще потужнішими, а секс — просто неперевершеним. Справжнє виверження вулкану пристрасті.