Більше 100 видів спецій можна придбати на Центральному ринку


На Центральному ринку Івано-Франківська уже більше 15-ти років працює прилавок з найрізноманітнішими спеціями. Тут пропонують понад сотню духмяних сумішей та приправ, які не знайдеш у звичних супермаркетах.

Східні, індійські, узбецькі та європейські спеції можна придбати у вигляді композиції для конкретної страви. На Центральному ринку найбільший в Івано-Франківську вибір прянощів. Наприклад, до булочок або напоїв для пряності додають приправу фенхель, яка дуже рідко зустрічається у звичайних магазинах, йдеться на сайті Центрального ринку.

Тут Вам порадять саме ті спеції, які зможуть ідеально підкреслити будь-яку страву.

«Здебільшого, покупці приходять за конкретними спеціями, але є й такі, які просто хочуть приготувати щось нове, незвичне і просять порадити, які приправи ліпше купити. Тут важливо врахувати смаки, бо хтось не любить дуже перчене, а хтось – пряне. Є багато постійних клієнтів, які приходять саме за нашими композиціями. Наприклад, дуже популярні у сезон суміші «До шашлику» чи «До плову». Вони ніби продаються у кожному магазині, але на смак зовсім інші. Та й наші набагато ароматніші», - каже продавець.

Спеції можна придбати на І поверсі нового корпусу Центрального ринку (відділ продуктів) за адресою Дністровська, 5. Графік роботи: 08.00-20:00, без вихідних.

Світлина від Центральний ринок.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!