Біля крамниці у Калуші вночі відбуваються сексуальні оргії, — депутат міськради


Про жахи, що кояться біля однієї з крамниць у провулку Шкільному у Калуші, депутатові міської ради (ВО «Батьківщина») Віталію Джугану відомо, зокрема, із скарг мешканців. На сьогоднішньому засіданні сесії Калуської міської ради депутат підняв проблему.

— Крамниця працює, практично, цілодобово. Окреме питання, чи є на це дозвіл. Проте,  там продають і спиртні напитки. І вся нечисть, яка неподалік мешкає, там «відпочиває». Я наголошую — нечисть. А потім, удень, на тих лавках бавляться діти. Нещодавно був випадок, коли там «підрізали» хлопця. Люди, які живуть неподалік, стверджують, що вночі «клієнти» того закладу влаштовують сексуальні оргії просто під вікнами житлових будинків, — обурюється Віталій Джуган. — Ми неодноразово звертали увагу на роботу цього закладу. Проте, його власник колись працював у правоохоронних органах. І цим прикривається. Тож, нехай хоча б міська варта контролює цей район цілодобово, а не тільки приїжджає на виклики, пишуть "Вікна".

Відтак, сесія прийняла звернення до міського відділу Міністерства внутрішніх справ, а  також — до податкової служби і прокуратури — із вимогою звернути увагу на роботу закладу. Якщо звернення не зніме проблему, розглядатимуть більш радикальні методи боротьби. Серед запропонованих —  розірвання договору оренди чи навіть знесення тимчасової споруди, де нині діє крамниця.