Бій за Україну: У Тернополі і Франківську представлять національний мистецький проєкт


Франківський драмтеатр анонсував відкриття 84 театрального сезону.

Вже 14 серпня у Тернополі пройде благодійний показ мистецького проєкту «Бій за Україну» у Тернополі. А 16 серпня о 18:00 відкриття сезону пройде на рідній сцені в Івано-Франківську.

"Мистецький проєкт «Бій за Україну» — це один із проявів нашої боротьби на культурному фронті. Поки наші захисники і захисниці боронять нас на передовій, ми боронимо нас у тилу, готуючи та реалізовуючи культурні продукти і підтримуючи бойовий дух", - йдеться на сторінці театру.

Квитки онлайн: http://www.dramteatr.if.ua/show/bij-za-ukrayinu/ та у касі театру.

"Національний Президентський оркестр та Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка об’єдналися, щоб підтримати нескорену націю і зібрати кошти на підтримку ЗСУ та подякувати країнам, які разом з нами на шляху до перемоги", - кажуть у театрі.

Учасники проєкту – Національний президентський оркестр (художній керівник народний артист України Анатолій Молотай, диригент підполковник Максим Гусак), солісти Вікторія Осадчук, Сергій Гурець, актори Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, актриса театру і кіно Ірма Вітовська , переможець телевізійного співочого талант-шоу «Голос країни» Сергій Лазановський, Хор «Felicio» (художній керівник — Наталія Байдак) і вокальний дует народних артисток України сестри Тельнюк.

Постановка народного артиста України, лауреата Національної премії України ім. Тараса Шевченка Ростислава Держипільського.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!