Бійці Франківського "Сокола" повернулись зі сходу


Упродовж місяця прикарпатські спецпризначенці несли службу відповідно до своїх функціональних обов’язків у «найгарячіших» точках східного регіону України.

Як розповідають бійці убозівського спецпідрозділу, це відрядження у порівнянні з попередніми було напруженішим, адже практично не припинялися ворожі обстріли територій їх розташування. Та попри все, в тому числі й вже доволі відчутну зимову погоду, міліціонери з Івано-Франківська виконували свою, як кажуть, звичну для «соколів» роботу на належному рівні. Крім того, зізнаються хлопці, вони повсякчас відчували підтримку з Прикарпаття. За постійне піклування та забезпечення усім необхідним для виконання поставлених завдань бійці, що повернулися з відрядження, подякували керівництву та всьому колективу прикарпатської міліції.

В свою чергу прибулих «соколівців» привітав начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин. Він висловив щиру вдячність кожному з них за сумлінну службу та вручив грошову винагороду.

Тепер хлопці з «Сокола» матимуть заслужений відпочинок. А ще – будуть перейматися службою своїх колег, які кілька днів тому відбули на ротацію, та чекатимуть їх щасливого повернення.