Близько до серця: на ОТБ “Галичина” стартує психологічний проєкт


Шостого серпня на обласному телебаченні “Галичина” стартує психологічний проєкт “Близько до серця". Проблеми, які підніматимуть у студії, торкатимуться життя мільйонів українців.

Як може змінити кожного з нас війна? Як уникнути негативних наслідків? Як можна за таких умов планувати майбутнє? Як полегшити хвилювання за рідних, котрі на фронті, утамувати біль втрати? Як впоратися з вибором — повертатися чи залишатися? На ці питання у студії шукатимуть відповідь очевидці трагічних подій війни разом з психологинею Наталкою Чаплинською.

Проєкт створено спільно з Національною асоціацією медіа, аби допомогти українцям впоратися з викликами, котрі принесла війна”, – каже генеральний директор телебачення “Галичина” Ігор Дебенко. 

Крім телебачення “Галичина”, психологічний проєкт також готують на радіостанціях і телеканалах Києва, Дніпра, Львова, Черкас, Чернігова та в інших містах України.

"Я працюю на телебаченні 13 років. І завжди перед камерами було легко. Трохи хвилювань, трохи адреналіну від режисерського "10, 9, 8..." і поїхали. Поринаєш в розмову, прощання, титри. Зрештою, все. Навіть коли гості розповідали дуже хвилюючі історії, спрацьовували потрібні професійні розуміння... і все одно було легко. В цьому проєкті мені важко. Я впевнена, що в більшості з вас болять проблеми, яких ми торкатимемось. І буду надзвичайно щаслива, якщо ми зможемо хоч трохи полегшити цей біль", - зізнається телеведуча програми Мар'яна Мазур. 

Виходитиме в ефір проєкт щосуботи, о 21:25. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!