Боєць АТО з Прикарпаття Андрій Лисканюк: Влада в середу здала Дебальцево


Як інформувалося раніше, до Надвірної після двох місяців перебування в зоні бойових дій повернулись бійці 4-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України.

 Надвірнянці урочисто з квітами та солодощами зустріли своїх героїв – депутата міської ради Олега Туєшина, Андрія Лисканюка, Ярослава Суширибу, Андрія Семчука та Андрія Гнип'юка. Урочиста зустріч бійців Національної Гвардії з громадою міста  та району відбулася на майдані Шевченка, пише НП.

Окрім рідних і близьких, друзів, волонтерів та влади, які палко чекали на своїх Героїв, зустріли бійців їхні побратими, активісти районної організації ВО «Свобода».
Їх зустрічали гучними оплесками та вигуками «Слава Україні!» - «Героям Слава»!, «Слава нації!» - «Смерть ворогам», «Слава Героям!».
Боєць батальйону, свободівець Андрій Лисканюк, виступаючи перед земляками зазначив, що на сході країни важко, як і військовим так і жителям Донбасу.
«За час перебування на передовій ми зрозуміли одну важливу річ, що без допомоги простих українців, громади нашого краю, без допомоги волонтерів, які доставляли нам гуманітарний вантаж ми б не вистояли. Ні владі, ні керівництву держави не потрібні ні військові, ні прості жителі, які там залишилися. Це влада, яка в понеділок обіцяла, що військових не залишать, а в середу здала Дебальцево. Це був шок не тільки для бійців під Дебальцевим, але й для всіх вояків на передовій. Не можна поводитися так з людьми, це наші українці, патріоти, захисники».  
Свободівець подякував громаді Надвірнянщини за допомогу та теплий привіт для бійців, - інформує прес-служба районної організції ВО "Свобода".