Боєць з Прикарпаття оголосив голодування на підтримку політв'язнів


Про це мобілізований депутат, очільник осередку ВО «Свобода» в Калуші Андрій Кравчук написав на своїй сторінці у соцмережі.

Мобілізований депутат Андрій Кравчук на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав, що 30 жовтня оголошує одноденне голодування на підтримку політв'язнів. Також Кравчук закликав усіх небайдужих приєднатися до нього, у цьому акті солідарності з невинно засудженими, без відриву від своїх справ.

"30 жовтня - День Політв'язня. Понад сотня репресованих системою добровольців, волонтерів, націоналістів перебувають у Лук'янівському СІЗО. Десяток - в Подільському ІТТ. Скільки їх у ізоляторах по Україні - можете уявити. Більшість з них завтра оголосять голодування. Колись 30 жовтня Василь Стус і його побратими-шістдесятники відзначали одноденним голодуванням День Політв'язня. На знак боротьби за свої права, нескореності й солідарності. Новітні політв'язні режиму внутрішньої окупації відновлюють традицію. Ті, хто на волі, підтримайте. Від вас навіть не вимагають прийти цього дня на суди. Поголодуйте невідривно від своїх справ у п'ятницю.  Адже ви не згодні з тим, що в країні після революцій та в час війни сидять патріоти й вояки, а не сепари та їхні фінансисти?"

До теми: Мобілізований прикарпатський депутат Андрій Кравчук: На фронті глибоко розчаровані популізмом української влади