Богдан Бенюк у Франківську: завдяки театру люди на годину-дві забувають про проблеми


Сьогодні, 9 травня до Івано-Франківська приїхав народний артист України Богдан Бенюк з благодійною виставою за твором Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч».

Вистава благодійна, а всі виручені кошти підуть на дрони для 50 полку Національної гвардії, інформує кореспондентка Бліц-Інфо. 

Як зауважив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, він дуже ради сьогодні бачити в нашому місті Театр на Подолі з цією благодійною виставою.

"Ви знаєте що наш 50 полк Національної гвардії виконує бойові завдання на передовій і їм дуже необхідні дрони. Тож ми вирішили з нагоди Великодня, Дня міста і Дня матері влаштувати таку віддушину для людей та зробити добру справу",- каже мер.

Своєю черго Богдан Бенюк наголосив, що відчуває велику любов до Прикарпаття, адже це для нього найрідніше місце.

"Ми привезли виставу, яка дуже успішно йде у Києві. На вистави за два місяці не можна купити квитки. Театр раніше ледь виживав, а зараз просто цунамі глядачів. Чому так? Бо під час вистави люди на дві-три години забувають про свої проблеми, про війну, політичну ситуацію і перезавантажуються. Ми навіть не усвідомлюємо, що підтримуємо одне одного щоденними речами. І культура та мистецтво це одні з них",- каже актор.

Варто зауважити, що вхід на виставу - це донат від 200 на ЗСУ.

Немає опису.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!