Будівельний конфлікт на Гаркуші, що в Івано-Франківську: Правоохоронці відкрили кримінальну справу на забудівника


Вчора, 2 січня відбулось друге засідання комітету щодо врегулюванн конфлікту між будівельною компанією «ТрансКомСервіс плюс» та мешканцями будинків на вулиці Гаркуші №27а та №29.

Комітет засідав під головування мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Також на засідання завітали ініціативна група від мешканців, комунальники, представники міліції та прокуратури, судовий виконавець Михайло Судак. Були присутні й співзасновник компанії «ТрансКомСервіс плюс» Володимир Орленко, та директор цієї ж компанії Тарас Мицик, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Іванофранківцям, що протестують проти будівництва під їхніми вікнами представили доопрацьований юридичним відділом міськвиконкому «Договір про добросусідські стосунки», а міський голова порадив мешканцям підписати його сьогодні ж.

Крім того, правоохоронці повідомили про відкриття кримінального провадження на директора цієї будівельної компанії Тараса Мицика. А саме, за побиття однієї з мешканок будинку №29 під час одного із конфліктів, що трапився близько 2 тижнів тому. Тоді через дії забудівника  одна із мешканок потрапила в реанімацію.