Бурштинський «Житловик» заборгував за електрику понад 2 млн гривень


Для бурштинського КП «Житловик» можуть припинити електропостачання. Вже неодноразово підприємство опинялось на межі вимкнення через систематичну заборгованість.

На сьогодні його сумарний борг перед ТОВ «Прикарпатенерготрейд» становить 2 млн 295 тис грн.

«Раніше «Житловик» хоч і не ліквідовував заборгованість, то бодай сплачував певні місячні платежі. Однак тепер підприємство взагалі припинило будь-які розрахунки за електроенергію. Ми звертались до керівництва КП, місцевої влади та обласної державної адміністрації з проханням вплинути на ситуацію. На жаль, це не дало результатів. Пропозиції скласти графік погашення заборгованості проігнорували», - зазначає заступник начальника департаменту по взаємодії з клієнтами «Прикарпатенерготрейду» Василь Бойчук.

Там повідомляють, що більше не можуть закривати очі на борг «Житловика». Як будь-який інший постачальник, компанія потребує коштів на закупівлю електроенергії для своїх клієнтів, в тому числі населення області. Тому готуються подавати до суду для стягнення боргу, а також розірвати договір з КП.

У майбутньому не виключають обмеження електропостачання для «Житловика». В першу чергу до адміністративних та службових приміщень. Якщо ситуація не врегулюється, вимкнути струм можуть і для ліфтів та сходових майданчиків.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!