Центру обслуговування платників Франківська надав понад 24 тисяч адміністративних послуг


Упродовж січня – листопада 2015 року Центром обслуговування платників надано 24326 адміністративних послуг. Зокрема, у листопаді надано 1816 послуг.

Найбільшим попитом серед них користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За одинадцять місяців 2015 року було надано 10178 таких карток, з яких 820 – у листопаді.

З боку суб`єктів господарювання однією з самих запитуваних послуг є послуга з реєстрації розрахункових книжок. За 11 місяців поточного року Центром обслуговування платників надано 3295 таких послуг. У листопаді було зареєстровано 294  розрахункових книжки.

Актуальною залишається послуга з видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються фіскальними органами. Так, з початку 2015 року Івано-Франківським Центром обслуговування платників було надано 2295 зазначених довідок, з них – 71 надано у листопаді.

На сьогодні у ЦОПі міської податкової інспекції надається 17  адміністративних послуг. З повним переліком адміністративних послуг, які надаються ДФС України та її територіальними органами, а також інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС в Івано-Франківській області в розділі «Адміністративні послуги», а також на інформаційних стендах, які розміщені  на І поверсі Івано-Франківської ДПІ у  Центрі обслуговування платників  за адресою: вул.Незалежності, 20.

Разом з тим податківці рекомендують мешканцям Івано-Франківська економити свій робочий час, користуючись електронними сервісами, завдяки яким платники податків можуть отримати будь-яку необхідну інформацію за посиланням: http://іf.sfs.gov.ua/.