Через п’яного чоловіка калушанка потрапила у лікарню із черепно-мозковою травмою


Інцидент трапився сьогодні, близько 15.30, на вул. Хіміків.

Сьогодні на вул. Хіміків у Калуші п’яний чоловік ударив молоду жінку. Від завданого удару калушанка упала і вдарилася головою.

Жінка не намагалася піднятися, а люди, які зібралися навколо, пробували підсунути їй під голову та спину картон і речі — щоб не простудилася. Працівник аптеки, що неподалік, надала першу медичну допомогу. А молодий хлопець намагався допомогти, очевидно, власною енергетикою, оскільки проводив над постраждалою невідомі маніпуляції руками, свідком чого стала журналіст ”Вікон”.

У той же час п’яний дебошир лякав людей навколо. Невідомо, чи сам упав, чи, можливо, хтось відплатив йому за побиту жінку, однак у чоловіка була травмована голова. Його затримали правоохоронці та відвезли до міськвідділу міліції.

«Швидка», тим часом, забрала жінку до лікарні.

Як повідомили «Вікнам» працівники станції швидкої і невідкладної медичної допомоги, із черепно-мозковою травмою калушанку госпіталізували до нейрохірургічного відділення Калуської ЦРЛ. Який стан жінки на даний момент, медики не взялися сказати, оскільки калушанка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння.