Через "рекламу" на некролозі, Подільського відсторонили від керівництва прикарпатським Правим сектором


За розміщення листівки з реквізитами про Правий сектор на зворотньому боці некролога Григорія Семанишина Андрія Подільського відсторонили від керівництва "Правим сектором Прикарпаття".

Таку заяву оприлюднили на офіційній сторінці "Івано-Франківської обласної організації "Правий сектор".

"В зв’язку із ситуацією, що виникла під час похорону друга «Семена», з розповсюдженням листівок із Некрологом - з однієї сторони та заяви під назвою «Правий сектор» залишається організованою силою українського народу» - з іншої, а саме звинуваченнями про розміщення банківських реквізитів ГО «Правий сектор - Прикарпаття» та карткового рахунку на ім’я Мартинов В.Є. в нижній частині, нібито з метою збору коштів, не відповідає дійсності, оскільки нижня частина з реквізитами та контактними даними є невід’ємною частиною будь-якого документу чи поліграфічного видання Івано-Франківського обласного осередку НВР «Правий сектор», - йдеться у заяві.

Водночас правосекторівці визнають, що розміщення даної заяви було недоречним в даній ситуації. Втім, підкреслюють, що листівку було розроблено Андрієм Подільським без відома обласного штабу НВР «Правий сектор.

Як зазначено, центральний провід «Правого сектору» вирішив відсторонити Андрія Подільського з посади керівника ГО «Правий сектор - Прикарпаття» і політичної партії та вивести з Івано-Франківського обласного штабу. 

"На його місце призначити т.в.о. Масевича Романа. Також Андрія Подільського зобов’язано надати пояснення з вищенаведеного факту перед родиною та побратимами загиблого «Семена». Приносимо вибачення за непорозуміння і ще раз висловлюємо глибокі співчуття родині та побратимам Героя України друга «Семена»,  - зазначаєтьсяна сторінці обласного штабу.