Чи варто купувати PlayStation 4 у 2022 році?


Sony PlayStation 4 стала справжньою легендою у світі відеоігор. Вона входить до більшості рейтингів ігрових консолей всіх часів. Однак після випуску компанією приставки нового покоління PS5, деякі геймери стали пророкувати занепад відомої «четвірки».

Та чи зможе ігрова приставка Sony PlayStation 4 ще поборотися за серця користувачів? Розберімося.

Чому PS4 досі актуальна?

Якщо ви хочете придбати Плейстейшен четвертого покоління, зверніть увагу на пропозицію інтернет-магазину Retromagaz, де ви зможете замовити за приємною ціною не лише ігрову консоль, але й аксесуари до неї та величезну кількість ігор. Якщо ж говорити про актуальність PS4, варто назвати кілька аргументів на користь придбання цієї приставки:

- підтримка — розробники Sony обіцяють продовжувати підтримку четвертого покоління не лише оновленнями, а й випуском нових ігор;

- ексклюзиви — за той час, що PS4 керувала ринком відеоігор, компанія випустила величезну кількість ексклюзивів, які спеціально призначені для цієї платформи;

- технічні характеристики — звичайно, показники заліза, особливо твердотілого накопичувача, у PS5 вище, проте «четвірка» все ще тягне.

Також варто згадати про зворотну сумісність, яку анонсували перед випуском Playstation 5. Вона, звичайно, буде, але далеко не для всіх ігор. І ще один важливий момент — ціна. За цим параметром PS4 зараз виглядає набагато привабливіше останнього покоління консолі.

Коли перейти на PS5?

І все ж таки, не все так просто. Попри те, що Sony PlayStation 4 все ще приносить компанії найбільший прибуток, вони розвиватимуть саме PS5. З кожним місяцем співвідношення випущених ігор на ПС4 та ПС5 неухильно зростатиме на користь останньої. Однак у геймерів ще є кілька років, щоб не перейматися цією проблемою. 

Серед недоліків також варто відзначити такий момент, як шум у процесі роботи четвертої ПС. Спочатку він бентежить більшість користувачів, хоча згодом до нього звикаєш.

У будь-якому разі ера PS4 тривала настільки довго, що за цей час було випущено величезну кількість ігор, які ви зможете проходити роками, а ціна на них лише знижуватиметься.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!