Чи варто очікувати прикарпатцям снігу в перший тиждень зими


Цього тижня на прикарпатців чекає справді зимова погода.

За повідомленням синоптиків у понеділок, 29 листопада хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці - дощ, але незабаром він повинен припинитися. Вдень та ввечері опадів не передбачається. Температура повітря 3-4о тепла, інформує Бліц-Інфо.

В останній день осені, 30 листопада з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний сніг. Температура повітря вночі -1 - +2о, вдень 1-2о тепла.

В середу, 1 грудня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний сніг вранці зміниться мокрим снігом, який йтиме до середини дня. Вночі прогнозують -1 - +1о, вдень 5-6о тепла.

"Сухим" буде четвер, 2 грудня. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вночі 4-6о тепла, вдень 6-9о зимового тепла.

На завершення робочого тижня в п'ятницю, 3 грудня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. На зміну вранішньому мокрому снігові, прийде сильний сніг, який до вечора почне стихати. Вночі очікують 0 - 2о вище нуля, вдень 1-2о тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!