Чим більше ми будемо між собою "жертися", тим краще для ворога - Марцінків


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час щочетвергового ефіру на Західному полюсі закликав франківців з розумінням ставитися до вимушених переселенців і не піддаватися на провокації ворогів.

За словами мера, ворог хоче посіяти певні протиріччя між мешканцями західних областей і вимушеними переселенцями, інформує Бліц-Інфо.

"Ми маємо зареєстрованих 13500 переміщених осіб у Франківську. Не всім подобається поведінка окремих людей і російська мова. Але ми маємо розуміти, що ворог хоче нас поварити, хоче стикнути лобами. Адже для нього краще щоб українці між собою розбиралися, але не йшли захищати свою державу і знищувати окупантів. Розумію почуття містян. Так звана "лагідна українізація" відбудеться через освіту, церкви та інші засоби. Але, будь ласка, в соціальних мережах не підігруйте ворогу! Ніяких опитувань, дражливих тем. Ворог хоче посіяти протиріччя. Тому, будь ласка, не постіть всякі дурниці в соцмережах, краще займіться тими речами, які допомагають перемогти. Давайте не підігрувати ворогу! Адже всі ці опитування, пости тільки підливають масла у вогонь і відволікають від головної мети. У ворога працюють цілі ботоферми, щоб розділити нас. Чим більше ми будемо між собою "жертися", тим краще для окупанта. Допомагаймо один одному, а не ворогу!",- каже Руслан Марцінків.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!