Чому криптовалюта — це зручно й безпечно?


Криптовалюта — це цифрові гроші, які особливо актуальні для українців в умовах сьогодення. Такі активи допомагають зберегти заощадження, навіть під час економічної кризи. Також криптовалюту можна обмінювати та продавати, заробляючи на різниці курсів. Це чудова альтернатива звичайним депозитам.

Чому варто обрати саме криптовалюту?

Цифрові активи дають людині такі можливості, які неможливо отримати за допомогою фіатної валюти. Криптовалюта не є платіжним засобом у більшості країн світу, але за необхідності її завжди можна перевести у звичайні гроші з допомогою сервісу Бестобмін. Зазвичай процедура обміну займає до 30 хвилин, що значно швидше, ніж звичайні банківські трансакції. Криптовалютні фінансові операції набагато зручніші та безпечніші.

Переваги криптовалюти

Криптовалюта має ще багато вагомих плюсів:

Усі трансакції зашифровані, дані користувачів конфіденційні, деталі переказу (хто, кому і скільки) залишаються таємницею.

Доступ до криптогаманця можна отримати у будь-який час будь-де, потрібно мати лише швидкісний інтернет та смартфон або ноутбук.

Немає комісії за перекази, на відміну від банківських фінансових операцій.

Цифрові гроші децентралізовані та не регулюються державою, ніхто не може заборонити обмін активів на іноземну валюту, обмежити кількість трансакцій чи встановити ліміт на суму переказу.

За допомогою криптовалюти можна максимально швидко переказувати кошти рідним та поповнювати рахунки благодійних фондів, що є важливим у критичних випадках.

Криптовалюту неможливо підробити, інформацію надійно зашифровано й не може бути скопійовано.

Цифрові активи не підпадають під інфляцію, емітується обмежена кількість монет.

Почати інвестувати в криптовалюту може будь-хто, для цього не потрібно мати жодної ліцензії чи спеціальної освіти, вся потрібна інформація є у вільному доступі.

Криптовалюта — це чудовий вибір для довгострокових інвестицій. Також швидка волатильність цифрових активів та коливання курсу дає змогу непогано заробляти на обміні криптомонет. Відкриття віртуального рахунку займе кілька хвилин. Для цього не потрібна кредитна історія або чиєсь схвалення. Доступ до криптогаманця є завжди. Основним недоліком цифрових монет є те, що мало де ними можна розрахуватися за товари чи послуги. Але завдяки обмінним сервісам цей мінус не є критичним, адже обміняти криптовалюту на фіатні гроші можна протягом кількох хвилин.