Чи отримають учні Черченської школи теплі вбиральні?


Незважаючи на мороз і холод, школярі Черче змушені відвідувати санвузли, які знаходяться у шкільному дворі. Черченська сільська рада неодноразово надсилала листи з клопотаннями щодо будівництва внутрішніх туалетів у Черченській ЗОШ I-III ст. у Департамент освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації.

Згідно з офіційною інформацією, на реалізацію Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2008-2015 роки кошти на будівництво внутрішніх санвузлів не передбачаються. 

Депутат Івано-Франківської обласної ради Сергій Адамович стверджує, що для облаштування внутрішніх туалетів достатньо реконструкції, вартість якої за кошторисом становить 60 тисяч гривень, пише ГК.

Адамович вважає, що "службовцям від освіти байдуже, що діти змушені навіть взимку відвідувати санвузли на вулиці" і  сподівається, що відписки не відображають бачення керівництва ОДА. Саме тому депутат пропонує обласній владі під час пооб'єктного розподілу коштів бюджету в 2015 році закласти кошти на облаштування внутрішніх туалетів у Черченській ЗОШ.