Дачний злодій ховався від міліції під диваном


Минулого тижня в садовому товаристві «Меліоратор», що біля села Підлужжя Тисменицького району, було обікрадено дві дачі.

Після того, як в Тисменицький райвідділ міліції надійшли повідомлення від потерпілих дачників, у Підлужжя виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники та експерти оглянули обікрадені будинки, опитали потерпілих, пише АП.

В одного з них зникли металева тачка, постільна білизна, покривала, килимок та інструменти, в іншого – металеві бочка, мангал і драбина, три рулони лінолеуму, сковорідка, садовий інструмент. Знаючи, хто на що здатний з мешканців прилеглого села, міліціонери разом із заявниками попрямували до обійстя тридцятирічного чоловіка, раніше судимого за крадіжки з дачного масиву. На подвір’ї вони побачили щойно пофарбовану металеву тачку, а біля хати – драбину.

Потерпілі їх упізнали, як свої речі. Господаря в хаті не було. Його знайшли у літній кухні. Почувши розмови на подвір’ї, чоловік вирішив заховатися… під диваном. Виявилося, що він знайшов застосування практично всім краденим речам у своєму господарстві.