Де у Франківську військовим та ветеранам надають медико-психологічну допомогу


Як повідомили в департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації, за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України на базі КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» (м. Івано-Франківськ, вул. Федьковича, 91) та КНП «Прикарпатський обласний клінічний центр психологічного здоров’я» (м. Івано-Франківськ, вул. Медична, 15) створені та функціонують відділення медико-психологічної реабілітації.

Тут надаватимуть висококваліфіковану спеціалізовану медико-психологічну допомогу гарантованого рівня. У відділеннях працюють мультидисциплінарні команди фахівців в сфері охорони психічного здоров’я, які мають право застосовувати методи психологічного і психотерапевтичного впливу.

Також проводиться психологічна реабілітація постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, що здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації та членів їх сімей і членів сімей загиблих таких осіб.

За потреби, особи, що звертаються у відділення, можуть отримати консультацію лікаря- психіатра.

Послуги з психологічної реабілітації надаються стаціонарно, амбулаторно, в телефонному режимі та дистанційно.

Умовою надання допомоги є: самозвернення особи, що потребує психологічної реабілітації; направлення профільного лікаря або лікаря сімейної медицини.

Звертайтеся в реєстратуру обласної клінічної лікарні за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Федьковича, 91, або за номерами телефону в кол-центр КНП «ОКЛ ІФОР» 095-303-42-42097-303-42-42.

Прикарпатський обласний клінічний центр психологічного здоров’я – за адресою: с. Чукалівка, вул. Медична, 17 чи за номером телефону: 0342-77-49-68



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!