Де в Івано-Франківську можна викинути ялинку (адреси)


Хоча цикл новорічно-різдвяних святкувань ще триває, уже зараз багато іванофранківців думають над тим, куди подінуть хвою.

Ялинки та сосни можна привозити у пункт прийому, який розташований на території підприємства АТП -0928 за адресою: вул. Максимовича, 11. Це безкоштовно.

Там гілки та деревця подрібнюють за допомогою спеціальної дробарки. Далі тирсу транспортують до сховища і використовують в господарчих цілях. Наприклад, спалюють у дров’яному котлі, опалюючи приміщення.

Привезти ялинки та сосни можуть усі бажаючі. Якщо ж немає можливості привезти деревце – можна його залишити на сміттєвому майданчику, поруч з контейнером для твердих побутових відходів, за дресою, вказаному в оголошенні. Звідти їх уже заберуть працівники, що здійснюють вивезення сміття.

Багато людей забувають, що загальнобудинкові контейнери призначені лише для твердих побутових відходів, а ялинки і сосни до них не відносяться. Буває, мешканці пробують все ж «втиснути» дерево у бак з відходами. Не варто цього робити, адже потім комунальникам доводиться витягувати ялинку чи сосну з гори сміття.

Зображення може містити: текст «пункти прийому новорчних ялинок здати ялинки на переробку можна на територй контейнерних майданчикв за такими адресами: -вул. чорновола, 98; -вул. чорновола,134; -вул. сухомлинського, 4/4; -вул. федьковича, 70; -вул. тролейбусна, 15 -вул. симоненка, 16; -вул. паркова, 18; -вул. хоткевича, 54; -вул. тисменицька, 240; -вул. толстого, 5; -вул. коновальця, 44; -вул. бельведерська, 49; -вул. набережна, 32; -вул. сахарова, 30; -вул. максимовича, 11 (територия <атп-0928") Yci збрани ялинки будуть використани в якост вторинной сировини. комуналка вдно-франквсык»

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!