Декана економічного факультету ПНУ замовили?


Нещодавно правоохоронці затримали декана одного з вищих навчальних закладів Прикарпаття. «За сприяння у вступі на заочну форму навчання викладач неодноразово вимагав у студентки 1000 доларів», - йдеться у повідомленні прокуратури в Івано-Франківській області.

Як стало відомо пізніше, йдеться про декана економічного факультету Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Раніше він змагався за посаду ректора цього ВУЗу.

В той час працівники Прикарпатського національного університету вважають, що затримання декана економічного факультету є чиїмось замовленням, у зв’язку із тим, що за місяць мали відбутися вибори декана цього факультету. Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомило джерело в нацуніверситеті.

Також у неофіційній розмові працівники ВУЗу стверджують, що потерпіла студентка протягом місяця неодноразово з власної ініціативи намагалася потрапити на зустріч до декана. А після затримання декана економічного факульету, в його кабінеті та на кафедрі тричі протягом трьох днів проводили обшук.

«Хотіли щось знайти, бо видно не вистачало доказів, але чи щось виявили-невідомо» - повідомило джерело.

Наразі підозрюваний звільнений з-під варти. Проте факт затримання за хабар залишається фактом. Триває слідство.