Делегація з Прикарпаття бере участь в урочистостях з нагоди 70-ої річниці визволення міста - героя Києва від фашистських окупантів


Представники Івано-Франківщини долучись до відзначення 70-ої річниці визволення міста - героя Києва від фашистських окупантів.
В складі делегації у Києві перебувають директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Сергій Каліфіцький, голова обласної молодіжної адміністрації Ганна Крисюк, а також голова івано-франківського регіонального відділення Всеукраїнської громадської організації «Допомога дітям війни» Микола Кацубо.

В рамках святкування представники Прикарпаття взяли участь в урочистому прийомі учасників бойових дій, ветеранського активу і гостів столиці під керівництвом Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації, а також відвідали Меморіальний комплекс «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років». Урочистості в Столиці будуть проходити протягом тижня, завтра відбудеться Ритуал Пам’яті з покладанням квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави та урочисті збори і концертна програма у Національному палаці мистецтв «Україна».

«Перемога далася нелегкою ціною, мільйони людей поклали свої життя за визволення України,- зазначив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергій Каліфіцький. - Проте, саме бій на Дніпрі остаточно зламав оборону фашистських загарбників та розпочав переможну ходу нашої армії. Ми повинні схилити голови перед тими хто захищав нашу державу до останнього подиху, а також перед тими хто її відбудовував її з руїн».