Депутатам облради доручено зустрітися з прикарпатцями, щоб вислухати їх проблеми


Відповідно до рішення обласної ради та розпорядження голови обласної ради, кожного третього четверга місяця проводиться Єдиний день депутата в області під час якого народні обранці мають зустрічатися з виборцями.

У цей день депутати обласної ради у виборчих округах проводять особистий прийом виборців, приймають звернення та заяви громадян, надають різноманітні консультації та роз’яснення, інформують про роботу обласної ради та свою депутатську діяльність.

Для мешканців Прикарпаття такі зустрічі є реальним шансом вирішити найважливіші питання які їх турбують. Адже люди мають можливість звернутися за благодійною допомогою на лікування, відновлення чи ремонт культових споруд та інших об’єктів соціально-культурного призначення. Часто люди просять допомогти у оформленні юридичної документації чи вирішенні спорів.

Дні депутата, також дають людям можливіть вплинути на роботу комунальних підприємств і покращити якість послуг які вони надають, що для Прикарпаття є дуже актуальним.

Те, що прикарпатці зацікавлені в таких зустрічах свідчить той факт, що за проведені 1065 зустрічей до депутатів звернулися 7 тисяч 831 особа. 

17 вересня у прикарпатців буде чергова можливість поспілкуватися з народними обранцями, щоб вирішити нагальні проблеми.