Депутатка Світлана Оришко поширює фейкове рішення Івано-Франківської міськради, прогулявши останнє засідання


Сьогодні, 29 жовтня, відбулося останнє 58 засідання VI скликання Івано-Франківської міської ради.

Проте, чинний депутат міської ради Світлана Оришко прогуляла останнє засідання, пише ГК. Натомість Оришко постить у соціальній мережі Фейсбук фейкові рішення міської ради.

Так, Світлана Оришко написала фейковий проект рішення №69 у якому нібито Віктор Анушкевичус хоче, щоб його зробили почесним міським головою та встановили йому у сесійній раді пам’ятник за внесок у розвиток футболу міста.

“Проект рішення міської ради номер 69! За 10 річну сумлінну працю мною на посту міського голови, прошу: 1) зробити мене почесним міським головою! У разі відсутності у раді майбутнього мера, прошу залишити за мною право проводити сесії!; 2) дозволити В.А.Анушкевичусу, як майбутньому депутату, сидіти не у залі, разом з усіма депутатами, а у президії! 3) на прохання членів моєї партії та Олександра Заславського, вимагаю встановити у сесійній залі пам’ятник міському голові за внесок у розвиток футболу міста! (ескізи приймаються на обговорення). Контроль за виконанням проекту рішення покласти на В.А.Анушкевичуса”, – пише Оришко.

Оришко

До слова, франківчани з гумором відреагували на таке повідомлення. У коментарях до запису Ростислав Артеменко радить їй їхати на “Розсміши коміка”, оскільки “Петросяна Ви вже переросли)))”.  Вероніка Дорошенко вважає, що “такі люди є небезпечними для соціуму”, а Володимир Клюс пише, що “перед тим, як балатуватись, кандидатів треба перевіряти у психіатрів. Осінне загострення ніяк не проходить”. Олександр Качанко вважає, що це дається взнаки програш на виборах. А Василь Андріїв просто запитав чи у Світлани Оришко все гаразд.

Оришко коменти 1 Оришко коменти 2

Варто зауважити, "укропівці" Оришко не вдалось вдруге стати депутатом міськради. Адже свободівець Грималюк набрав двічі більше голосів, аніж його суперниця з "Укропу".