Депутати закликають мера зробити порядок з дорогами до 1 липня


Було проведено перевірку доріг, які ремонтувались за останні роки і визначено, які фірми працювали якісно, а які так
На це начальник УКБ Володимир Ковальчук відповів, що він минулого року робив Пулюя, Гординського, Січових стрільців, Тролейбусну. І все стоїть.
«У 2011 році, крім КП ДРЕУ ми не мали організації, які б могли робити, - сказав Ковальчук. - Ми ж не мали ні одної організації: УВШБ – розпустили, «Автошлях» - розігнали, а асфальтний завод – зупинився. Слава Богу маємо зараз нормальний асфальт, бо є «Облавтодор» і робимо», повідомляє "Типовий Франківськ"
Натомість депутат Сергій Борзов запропонував винести питання по дорогах на сесію. Сказав, що дороги зараз не ремонтуються взагалі і це треба визнавати. І переконав депутатів, що питання має слухатися на сесії. Мовляв, обіцяли зробити до Дня міста, свято минуло, а нічого не зробили.
«І завжди в них є ворог, - зауважив Борзов. – Або казначейство, або погода, або міський голова».
Так, обранці вирішили дати виконавчій владі ще місяць, щоб навести порядок з дорогами. Спеціально вирішили не вживати терміни ані «капітальний», ані «поточний». Хай просто зроблять порядок до 1 липня. А на липневій сесії депутати заслухають і дадуть оцінку діям міського голови. «І хай ніхто не ховає голову в пісок», - додав Бачкур.
«До 1 липня ніхто й так не наведе порядок, - сумно прокоментував Віталій Бурко (він є не тільки депутатом, а й заступником директора КП ДРЕУ), - і не тільки в Івано-Франківську, а й по всій Україні»