Держінспекція архітектури та містобудування шукає інспекторів на Прикарпатті


Державна інспекція архітектури та містобудування оголосила конкурси на посади головних інспекторів будівельного нагляду в Івано-Франківській області.

"Запрошуємо доброчесних та з прагненням змінити будівельну галузь людей брати участь у конкурсах і долучатись до команди ДІАМ! Ми пропонуємо дружній колектив, цікаву роботу, заробітну плату до 30 000 грн (посадовий оклад, премії, надбавки) та участь в одній із найсміливіших і найочікуваніших реформ в Україні",- кажуть в ДІАМ, пише Бліц-Інфо.

Зокрема вакантними є такі посади:

Головний інспектор будівельного нагляду відділу державного архітектурно-будівельного контролю Управління ДІАМ у Івано-Франківській області (1 посада). Детальний опис вакансії та вимоги до кандидатів за посиланням.

Головний інспектор будівельного нагляду відділу державного архітектурно-будівельного контролю Управління ДІАМ у Івано-Франківській області (2 посада). Детальний опис вакансії та вимоги до кандидатів за посиланням.

Конкурс буде тривати до 2 серпня 2021 року.

Конкурс складається з двох етапів: тестування на знання законодавства та співбесіда з комісією. З переліком питань для тестування з варіантами відповідей можна ознайомитись за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!