Детальний огляд флагманського девайсу Xiaomi 14


Якщо мова торкається фотофлагманів, китайський камерофон Xiaomi 14 стає не поганим об’єктом для вивчення.

Цей девайс має гарні можливості для фільмування та потужну технічну складову. Зокрема, пристрій оснащено трьома різними модулями камер по 50 Мп кожен та, 8-ядерним чипсетом від Qualcomm. При цьому, завдяки яскравому екрану на 6.36 дюймів, майбутні власники матимуть змогу грати у VIP casino, що пропонує гарні бонуси та доступ до кращих демо-ігор. 

Зовнішність та основні переваги 

Немає опису.

Унікальна новинка від Сяомі постачається у звичайному боксі білого кольору, де є сам пристрій, скріпка для сімки, документи, 90-ватний блок для зарядки, дріт Type-C і чорний пластиковий чохол. Відомий “китаєць” важить 188 грамів та зручно кладеться у руку завдяки розмірам: 152.8×71,5×8.2 мм. Щодо дизайну та інших ключових переваг, Xiaomi 14 має:

- Елементи з пластику, скла та металу, а також кілька глянцевих утворень;

- Стандарт захисту від потрапляння рідини IP68;

- Невеликий модуль фронтальної камери на 32 Мп;

- Сканер для відбитка та чотири базові кольори: чорний, сірий, рожевий і зелений;

- Роздільну здатність екрана 1200×2670 та регульовану яскравість у межах 1 000 - 3 000 ніт.

З інших позитивних якостей, смартфон оснащено процесором Снепдрагон 8 Gen 3. При цьому, флагман постачається у кількох варіантах щодо оперативної та вбудованої пам’яті. Це версії, від 8/256 ГБ до 16 ГБ/1 ТБ, що не мають окремих слотів під розширення сховища.

І звісно, варто дізнатися про можливості камер, яких Сяомі 14 має цілих чотири (разом з селфі-модулем). Кожен з модулів має вбудовану оптику Leica, оновлені сенсори та лінзи. Тому, камери знімають однаково гарно, як у світлі години дня, так і в темряві. 

Скільки працює гаджет в активних та пасивних умовах

У порівнянні з попередниками, 14 версія Xiaomi отримала більш містку батарею - 4 610 мАг. Тобто, якщо активно користуватися девайсом впродовж 6 годин, ще залишиться мінімум 30% заряду. А, у режимі нон-стоп зйомки або ігор, кількість зарядки зменшуватиметься швидше. У цьому випадку врятує швидка зарядка потужністю 90 Вт, яка доповнить батарею протягом 30 хвилин. Цікаво, що заряджати смартфон можливо і бездротовим методом, але він буде приймати до 50 Вт.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Реклама