Діти бійців АТО з Херсонщини знову приїдуть відпочивати на Прикарпаття


Виїзд на відпочинок до Прикарпаття другої групи херсонських дітей, чиї батьки захищають Україну у зоні АТО, планується вже 17 квітня 2015 року.

Про це Бліц-Інфо повідомили в прес-службі Херсонської ОДА.

Як розповів  в.о. начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Євген Криницький, за ініціативи  керівництва облдержадміністрації продовжується реалізація соціальної програми для військовослужбовців, які захищають Україну в зоні АТО та їх сімей.
 
«Ми   спільними зусиллями відправлятимемо  на відпочинок якомога більше дітей, адже так приємно бачити, якими  життєрадісними вони повертаються додому»,  - зауважив Євген Криницький.
 
Нагадаємо, 27 березня  87 дітей бійців АТО з різних районів Херсонської області відправилися на відпочинок до Івано-Франківської області. Вони відвідали об’єкти культурної спадщини, музеї, виставки,  місцеві санаторії оздоровчо-лікувального спрямування, приймали участь у культурно-мистецьких заходах, ознайомилися з народними традиціями та звичаями, отримали масу позитивних емоцій. Повернулися хлопці та дівчата на рідну Херсонщину, 7 квітня.