Для чого та кому потрібно купувати eSIM?


Електронні сім-карти тільки починають набирати попиту в Україні, але ті, хто спробував цю технологію на практиці погоджуються, що це дуже комфортно. Поки що тільки нові версії смартфонів та далеко не всі оператори підтримують подібну можливість.

Навіть сучасні гаджети можуть випускатись без eSIM. Але якщо ваш телефон підтримує встановлення такої технології, то обов’язково треба купити eSIM. Гарна новина полягає в тому, що для цього вам не доведеться витрачати багато часу та навіть виходити з будинку.   

Важливі переваги та недоліки eSIM

Для кожної технології характерні свої плюси та мінуси, але треба зразу зауважити, що вам краще самостійно оцінити eSIM. Те, що для когось буде перевагою, для іншого стане недоліком, та навпаки. До позитивних відмінностей електронної сімки можна віднести: 

дуже велику економію місця в корпусі гаджета, адже чіп у декілька разів менше навіть nano-SIM; 

якщо виникла потреба змінити оператора, то не потрібно йти до магазину, все можна зробити віддалено та дуже швидко; 

можна користуватися до 5 номерів телефонів водночас; 

у разі крадіжки зловмисник не зможе позбавитись сімки, щоб скрити місцеперебування гаджету. 

Серед недоліків користувачі відмічають, що не всі гаджети підтримують таку технологію. Тож якщо будете купувати новий смартфон, то обов’язково звертайте увагу на можливість підключення eSIM, бо вона точно буде тільки набирати попиту в країні. 

Як під'єднати eSIM та кому точно варто це робити? 

Якщо у вас виникає потреба в додатковому номері, але телефон підтримує тільки одну фізичну sim-карту, то електронний аналог однозначно стане для вас порятунком. Також це гарна пропозиція для тих, хто часто подорожує. Так вам не потрібно буде в незнайомій країні шукати, де можна купити сімку — порівнюйте пропозиції операторів та обирайте найвигідніший роумінг віддалено. 

Придбати eSIM можна через компанію «Київстар». Оператор пропонує швидке підключення: обираєте тариф, замовляєте, скануєте QR-код, який прийде на e-mail та дотримуйтесь подальших інструкцій. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!