Для школи в Івано-Франківську збудують спортзал за 7,6 млн грн


Управління капітального будівництва Івано-Франківського МВК за результатами тендеру уклало договір з приватним підприємством «ГалКомБуд» на будівництво спортзалу ЗОШ №16, що в Івано-Франківську.

Вартість робіт - 7 657 129,00 гривень з ПДВ.  Про це йдеться у «Віснику державних закупівель», інформує кореспондент «Бліц-Інфо».

Як зазначено, роботи з будівництва спортивного залу ЗОШ №16 на вул. Вовчинецькій площею 1064,4 м. кв. мають бути завершені до вересня 2017 року.

Приватне підприємство «ГалКомБуд» зі статутним капіталом у 500 гривень зареєстроване в Івано-Франківську. Засновником і директором фірми є Роман Богданович Галіпчак. На минулих місцевих виборах Галіпчак балотувався до Тисменицької райради від "Народного контролю" та депутатом не став.

У квітні минулого року «ГалКомБуд» виграв тендер на будівництво дитсадка у Микитинцях, яке має завершити до грудня 2017. Ще кілька схожих тендерів фірма вигравала й у минулі роки.

Окрім переможця у тендері брало участь ще п’ять учасників. Та пропозиції чотирьох із них були відхилені, оскільки вони не відповідали змісту технічної частини конкурсної документації. А саме, ТОВ «Будівельна компанія «Княжий Галич», ТОВ «СДС Промбуд» , ПП «Промбудсервіс-Косів»  та ТОВ «Квант Агро ЛТД». Слід зауважити, їхні цінові пропозиції були вищі, аніж у переможця – ПП «ГалКомБуд».

Ще одна будівельна компанія – ТОВ «Вігос» пропонувала звести спортзал за 8 345 306,81 грн з ПДВ. Та, оскільки тендерний комітет обирав переможця за критерієм «ціна», то перемогу здобула фірма «ГалКомБУд», що запропонувала найнижчу ціну – 7 мільйонів 657 тисяч 129 гривень.

Очікувана вартість закупівлі становила 12 млн. грн.