Дмитро Комаров побував у Карпатах та поспілкувався з мольфарами


Ведучий "Мандруй Україною" Дмитро Комаров вирушив у найвіддаленіші куточки Карпатських гір та зустрівсяз людьми, які стверджують, що неймовірним чином вміють використовувати енергію природи - мольфарами.

Карпатські гори з давніх-давен славляться особливою енергетичною силою, саме тому більшість українських мольфарів мешкають саме тут. Телеведучий з командою побував у Музеї магії та познайомився з хранителями магічних атрибутів, пише Бліц-Інфо.

Дмитро дізнався, як і для чого люди, які називають себе наймогутнішими чаклунами Карпат використовують громовиці, громовий чепелик, мольфу та інші предмети. Мандрівник побував на святкуванні Івана Купала високо в горах та зустрів цей день за традиціями, яким сотні років, і які неможливо побачити в інших українських містах.

Це свято здавна вважалося однією з наймістичніших подій року. Глядачі зможуть познайомитись із знахаркою Ганною, яка до сьогодні зберегла таємні знання пращурів та стверджує, що веде боротьбу з темними силами, а ще розповідає, що її дід знайшов цвіт папороті.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!