«Дні кіно від ТРО» відбудуться в Івано-Франківську


Протягом двох днів, 18 і 19 березня, в Івано-Франківську будуть безкоштовні покази документальних стрічок, а також фотовиставка «Довжиною у війну», створена військовими.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

"У стрічках задокументовані бойові історії з життя підрозділів тероборони. Більшість бійців цих військових частин у цивільному життя не мали стосунку до війська, але в перші дні повномасштабного вторгнення рф вони без роздумів взяли зброю до рук й пішли захищати державу",- йдеться в дописі.

Так, виставка «Довжиною у війну» зібрала репортажні світлини на воєнну тематику військовослужбовців ЗСУ. Близько 200 світлин з війни є фотодоказами злочинної діяльності армії рф. Тут – і обличчя та документальні портрети мужніх українських воїнів, які вже понад два роки героїчно боронять Україну на різних напрямках та ділянках фронту, і робота бойових підрозділів Збройних Сил України, і динаміка зростання бойової міці та звитяги наших оборонців.

Також покажуть документальні фільми з циклу «Готові до спротиву» про бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У цих стрічках задокументовано бойові історії з життя підрозділів тероборони. Більшість бійців цих військових частин у цивільному життя не мали стосунку до війська, але в перші дні повномасштабного вторгнення рф вони без роздумів взяли зброю.

"Дні кіно від ТРО" відбуватимуться у кінотеатрі "Люм'єр" та у ПНУ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!