Перекриють, але не повністю. У Франківську розпочинають ремонт Надрічної


Вже незабаром розпочнеться ремонт старої Надрічної для будівництва розв'язки Галицького мосту.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків під час етеру на Західному Полюсі, пише Бліц-Інфо.

За словами очільника громади, будуватиме розв'язку компанія "ПБС". І сьогодні, 29 липня фірма вже отримала аванс від мерії. 

"Хочемо, аби ПБС зробило бігом. Можливо не всю Надрічну перекриємо для ремонту, а тільки дві смуги. Будемо бачити, це питання досить проблемне. Окрім того, не знімається питання ремонту старого мосту. Також ми домовилися про державну підтримку. Є розуміння президента й у вересні виділять додаткові кошти. Але ми зараз маємо розпочати роботи й дуже активно працювати над розв'язкою. Викликів багато і це треба правильно все організувати, щоб не було сильних заторів, адже йде вересень і кількість автомобілів зросте в рази. Дещо затрималися роботи, але не з нашої вини, адже було дуже багато перевірок. Ми це все пройшли й зараз найголовніше розпочати роботи, швидко працювати",- каже мер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську через будівництво розв'язки на мості на Пасічну перегородять частину Надрічної. Перекрити вулицю планували з 15 липня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!