До кінця літа у Палаці Потоцьких виступатимуть зірки на підтримку ЗСУ


Нові локації, оновлена сцена, стильні сучасні лаунж-зони, фудкорти та рекордна кількість концертів найвідоміших артистів просто неба на підтримку ЗСУ. Цього літа парк палацу Потоцьких стане головним культурно-мистецьким простором та місцем відпочинку для всієї родини в Івано-Франківську.

Із липня стартує сезон open air’ів в оновленому просторі історичної родзинки Івано-Франківська.

Щовихідних на території легендарного палацу Потоцьких для франківців та всіх гостей міста просто неба проходитимуть великі концерти й незабутні театральні вистави, даруючи такі необхідні нині для кожного позитивні емоції та години розради.

— Час війни, у який через підлого сусіда нам усім випало жити, навчив кожного українця цінувати кожнісіньку мить життя. Попри всі випробування, на зло ворогам ми не втратили здатність жити й радіти. І щодня дивуємо весь світ своєю незламністю як на передовій, так і у кожному місті. Разом продовжуємо розвивати економіку, повертати правду про нашу історію, відновлювати і наповнювати новими змістами історичні пам’ятки. Побудований у 1672—1682 роках, палац Потоцьких мав бути окрасою нашого міста, але, на жаль, у силу причин, які добре відомі всім франківцям, тривалий час руйнувався і був у занедбаному стані. Коли кілька років тому на території парку палацу почали проводити перші концерти й події, вони стали відкриттям для всіх містян. А цього літа новий сезон ще більше здивує всіх! — відзначають організатори. — Буде рекордно багато найрізноманітніших культурних подій: незабутніх концертів, яскравих театральних вистав і зустрічей з улюбленими артистами. А оскільки культура у час війни здобула нову важливу місію: є не лише арт-терапією для глядачів, а й — міцним, потужним плечем підтримки для наших найкращих захисників, під час кожного концерту будуть проходити благодійні аукціони на підтримку ЗСУ для закупівлі найнеобхіднішого для наших воїнів. Також обов’язково будемо запрошувати на всі концерти тих Героїв, які повернулися в Івано-Франківськ після ротації чи проходять реабілітацію у нашому місті. 

Кожна подія, гарантують організатори, буде атмосферною, сучасною і незабутньою, а список артистів, які цього літа виступлять у парку палацу Потоцьких, приголомшить усіх.

Заплановані концерти найрізноманітніших жанрів і стилів: від драйвового року і запальної поп-музики до вишуканого джазу, стильного інді, трендового хіп-хопу, надзвичайних сучасних вистав і виступів найкращих українських гумористів.

На великій галявині, одразу поруч із центральною будівлею палацу, буде розміщена оновлена сцена і комфортний партер на 380 місць.

А поруч розташується відпочинкова лаунж-зона, де діятиме фудкорт і заплановані цікаві арт-простори й фотозони. 

— Завдяки новим локаціям і незабутнім подіям, цього літа парк палацу Потоцьких стане улюбленим місцем сімейного відпочинку всіх франківців і гостей міста. Тут лунатиме радісний дитячий сміх, оплески та вигуки «Браво!», — запрошують усіх організатори. —Літо-2023 буде яскравим, цікавим і культурно-наповненим. Чекаючи Перемогу, разом будемо наповнюватися світлими, позитивними емоціями і підтримувати ЗСУ.

Графік концертів, які з 2 липня стартують у парку палацу Потоцьких:

2 липня — гурт ADAM із яскравим концертом «Танцюй зі мною…повільно»

9 липня — незабутній концерт «Симфонічний Queen»

15 липня — вибуховий концерт гурту «Мері» і Віктора Винника

22 липня — гучне повернення на сцену VIVIENNE MORT із новими хітами та українськими й повстанськими піснями

23 липня — запальний концерт BURLA

30 липня — Сергій Жадан з особливою програмою «Вірші в саду»

3 серпня — феєричний фестиваль аніме і k-pop-музики «Summer ANIME & K-POP Fest»

5 серпня — легендарні «Брати Гадюкіни» з файним рок-концертом

6 серпня  — улюбленець публіки YAKTAK з розривною програмою суцільних хітів 

20 серпня — надзвичайний Сергій Асафатов з винятковою програмою і прем’єрами 

26 серпня — прекрасні Tember Blanche з кращими хітами.

Квитки на всі події можна придбати за цим посиланням

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!