До мера Франківська прийшли активісти через недобудовану лазню


Сьогодні, 3 грудня до міського голови Івано-Франківська прийшли активісти, які не згідні з продажем з відкритого аукціону приміщення незавершеного будівництва колишньої лазні, що на вулиці Стефаника.

За словами Руслана Марцінківа, приміщення незавершеного будівництва (54% готовності) як лазня з 2005-2006 років не функціонувала.

"Для відновлення її роботи згідно кошторисної вартості ще станом на 2017 рік потрібно було понад 20 млн гривень. У час пандемії та втрат міського бюджету, вважаю недоцільним такі витрати. Вони зараз не на часі", - каже мер.

Об'єкт було виставлено на електронні торги через ПРОЗОРО. При стартовій ціні у 6, 7 млн гривень його продано за 7,6 млн. Земельна ділянка площею 0,24 га залишилася у комунальній власності міста.

"Розумію бажання пільгових категорій населення, учасників бойових дій користуватися послугами реабілітаційних центрів та відвідувати лазню на пільгових умовах. Саме тому доручив директору департаменту соціальної політики Василю Семанюку опрацювати та винести на сесію міської ради програму щодо забезпечення пільгових категорій населення цими послугами. А резюмуючи, хочу наголосити: не дозволю маніпулювати фактами та прикриватися учасниками АТО задля участі у різних тіньових схемах з метою заволодіння майном на дармових умовах", - каже мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!