До великодніх свят Укрзалізниця призначила ще один додатковий поїзд Київ - Івано-Франківськ


Для перевезення пасажирів під час великодніх свят Укрзалізниця призначила додатковий поїзд № 217 Київ – Івано-Франківськ та додаткові рейси поїзда № 148 Одеса – Київ.

Загалом на даний період вже призначено 12 пар додаткових поїздів у найбільш популярних західному та південному напрямках.

Так, поїзд № 217/217 Київ – Івано-Франківськ відправиться у рейс із Києва 10 квітня, у зворотному напрямку – 13 квітня.  У складі поїзда курсуватиме 18 вагонів – плацкартних, купейних і класу люкс. Поїздом можуть скористатися також мешканці Шепетівки та Львова.

Додаткові рейси поїзда № 148/148 Одеса-Київ призначено із Одеси на 8, 10, 12 та 14 квітня, а у зворотному напрямку – на 9, 11, 13 та 15 квітня. У складі поїзда курсуватиме 16 вагонів – плацкартних, купейних і класу люкс. Поїздом можуть скористатися, зокрема, мешканці Колосівки, Вознесенська, Черкас, Золотоноші, Гребінки.

Укрзалізниця здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди та додаткові рейси на  найбільш популярних маршрутах.