Доба в АТО: півсотні обстрілів, важка артилерія, один загиблий український воїн


Знову під ворожим вогнем були й житлові квартали прифронтових населених пунктів – двічі.

Один український військовий загинув на сході минулої доби. Вздовж лінії розмежування проросійські терористи близько півсотні разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Дев'ять обстрілів ворог здійснив із забороненої Мінськими угодами важкої зброї. Знову під ворожим вогнем були й житлові квартали прифронтових населених пунктів – двічі повідомляє 5.UA

На Луганському напрямку мінометами противник цілив у напрямку Катеринівки, Щастя та Кримського. З гранатометів та стрілецької зброї кремлівські найманці вели вогонь поблизу Новозванівки, Малинового, Донця, Валуйського, Новолександрівки, Станиці Луганської та Попасної. 

На Донецькому напрямку по позиціях біля селища Південне бойовики гатили із артилерії. Танками та мінометами цілили у Кам'янку та Піски. Не було тиші і в околицях Авдіївки. Їх знову обстрілювали з мінометів та піхотного озброєння. 

На Приморському напрямку під вогнем реактивної артилерійської системи були житлові квартали Мар'їнки, а з мінометів проросійські бандформування цілили у Павлопіль, Широкине, Водяне, Красногорівку та Талаківку.