«Добре було б мати ще одне обличчя»: Ірма Вітовська – про нелюбов до публічності


Виконавиця однієї з головних ролей у серіалі «Молода», який покаже Новий канал, зізналася, що не є прихильницею медійності

Людини, що в Україні не впізнала б топову акторку, яка зіграла в серіалі «Молода» (Новий канал), Ірму Вітовську, напевно, немає. Жінка стала відомою багато років тому, переважно завдяки головній ролі в ситкомі «Леся+Рома».

За свою акторську кар’єру, яка зараз у самому розпалі, Ірма зіграла багато ролей у серіалах, кіно, виставах. Та зізнається, що надмірна публічність їй не до вподоби.

– Я не люблю ту всю мішуру, яка пов’язана з медійним, з тим, що постійно треба бути на людях. Мене це навіть дратує, – зізнається Ірма Вітовська в YouTube-проекті «Знайомі обличчя». – Я більше люблю процес створення, ніж результат. Репетиції і зйомки – більше, ніж прем’єри. Мені подобається це, я отримую задоволення від процесу. А все, що пов’язано з медійністю, мене, навпаки, напружує. Я закрита людина.

Ірма говорить, що вміє бути екстравертом та комунікувати в медійному просторі. Та коли вона потребує власного простору, то хотіла б, щоб її менше бачили і впізнавали.

– Іноді я думаю, що було б добре мати ще одне обличчя, яке з кишені витягаєш, надягаєш і спокійно ходиш, – зізналась акторка «Молодої».

Чекайте серіал «Молода» з Ірмою Вітовською в ефірі Нового каналу навесні 2023 року!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!