Додому на щиті повертається воїн з Старих Кут Михайло Білий


Кутська громада втратила ще одного відданого Захисника України - 48-річного жителя села Старі Кути Михайла Білого.

Офіцер резерву запасної роти 66 окрема механізована бригада імені князя Мстислава Хороброго, старший лейтенант Михайло Білий був призваний до лав ЗСУ 8 травня 2022 року.

З 16 жовтня 2023 року воїн вважався безвісти зниклим. Однак, при проведенні упізнання тіл, отриманих в результаті пошуку, тіло невідомого військовослужбовця ЗСУ було ідентифіковано, повідомляє Кутська селищна рада

"Михайло Білий загинув внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Макіівка, Луганської області. Відважний боєць мужньо захищав кордони від ворога. І понад усе бажав миру в Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх рідних. Та, на жаль, не судилось…Герой віддав власне життя за нас з вами, за наш спокій та незалежність.

Михайло був прикладом мужності, патріотизму, відданості, героїзму для всіх поколінь. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Захисника. Сумуємо разом з вами. Схиляємо голови перед пам’яттю Михайла. Спочивай з Богом, Воїне... Світла та вічна пам’ять Герою...", - висловили співчуття у селищній раді. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!