Долинські свободівці доправили на схід реанімобіль


Активісти Долинської районної організації ВО Свобода Юрій Зобнів та Олег Дячок разом зі своїм очільником Русланом Франківим доправили під Дебальцеве чергову допомогу для своїх земляків, які героїчно беруть участь у війні за Україну.

Завдяки благодійним коштам, зібраних громадами сіл Кропивник, Старий Мізунь, Солуків та активістами-свободівцями, націоналісти придбали автомобіль Форд Гелексі, переобладнали його під санітарну машину та передали авто для свободівця Володимира Чернія, який перебуває під Дебальцевим у складі 128-ї гірничо-піхотної бригади та є медиком за фахом.

Значне сприяння в акумулюванні коштів та придбанні автомобіля надали також голова громадської організації "Прикарпатське село" Іван Коваль, сільський голова села Солуків Юрій Зобнів, а також Михайло Мига, Ярослав Вінтонів, Володимир Сенів та Михайло Дзуль, які дозбирали необхідну суму в Празі поміж української діаспори.

Слід зазначити, що придбаний реанімобіль повністю обладнаний всім необхідним для порятунку наших бійців і до оголошення перемир'я, коли бойовики найбільше обстрілювали наші позиції, був єдиний на передовій в Дебальцево, за що військові були щиро вдячні.

Передали автомобіль Володимиру Чернію в місті Артемівськ. Сюди ж волиняни доставили й продукти харчування, теплі речі та термобілизну.

Долучились до допомоги й працівники Долинського тампонажного управління та Благодійного Фонду "За нами перемога", які надали для поїздки дизельне паливо.