Дозвіл для розробку гіпсового родовища на Тлумаччині продали за понад 10 мільйонів


19 жовтня в системі «Прозорро.Продажі» відбувся аукціон з продажу спецдозволу на користування надрами родовища гіпсу у селі Жабокруки Обертинської громади.

Аукціон стартував з 792 878 грн та зібрав лише двох учасників. Їхні ставки не змінювалися протягом аукціону, пише Бліц-Інфо.

Ось пропозиції учасників:

ОВ “Лібро Трейдінг” – 7 750 000 грн;

ТОВ “Азимут 47” – 10 100 400 грн (переможець).

ТОВ «Азимут 47»: 2022 рік заснування, статутний капітал – 45 000 грн, реєстрація – м. Київ. Кінцевий бенефіціарний власник (КБВ): Никоненко Олександр (керівник). Спецдозволи на користування надрами відсутні.

ТОВ “Лібро Трейдінг”: 2014 р.з., СК – 1 000 грн, реєстрація – м. Київ. КБВ: Кокарєв Максим (керівник). Спецдозволи на користування надрами відсутні.

В адміністративному плані Жабокруцька ділянка розташована на південній околиці села Жабокруки. Вид корисної копалини: гіпс. Переможець торгів отримає право видобувати копалини впродовж 20 років.

Нагадаємо, що 14 вересня в системі Прозорро.Продажі відбувся аукціон з продажу спецдозволу на користування надрами родовища гіпсу на Хотимирській ділянці. Тоді спецдозвіл продали за 41 мільйон гривень.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!