ДТП на Прикарпатті: водій збив велосипедиста та втік з місця події


За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні події.

Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

Зокрема, 28 лютого о 14:10 год. поступило повідомлення по спецлінії "102"  від чергового лікаря Косівської ЦРЛ про те, що на лікування поступив житель с. Старий Косів із діагнозом: ЗЧМТ,  мозкова кома.

Виїздом СОГ на місце події встановлено, що 28 лютого близько 11.00 години, житель. с. Черганівка, Косівського району, виявив на ґрунтовій дорозі неподалік лісового масиву невідомого громадянина, що лежав без свідомості. В подальшому при огляді місця виявлення даного чоловіка, виявлені сліди волочіння, що ведуть до проїжджої частини автодороги сполученням Снятин-Косів-Старі Кути, де в подальшому виявлено сліди ДТП. Вжитими заходами встановлено особу потерпілого, яким являється житель. с. Старий Косів. 

В результаті виїзду СОГ встановлено, що в період часу з 17.00 години 27 лютого до 11.00 години 28 лютого невстановлений водій керуючи невстановленим автомобілем та рухаючись по вулиці Косівська у с. Черганівка у напрямку с. Старі Кути вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист доставлений із тілесними ушкодженнями в Косівську ЦРЛ, водій із місця події скрився.