Два бійці АТО отримали поранення під Станицею


У суботу, 6 червня, після півночі бойовики з правого берега Сіверського Донця, окупованого так званою «ЛНР», обстріляли з автоматичних гранатометів та зенітної установки позиції наших військових біля с.Валуйське, що прилягає до Станиці Луганської.

Про це повідомив у неділю на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Двоє українських бійців отримали осколкові поранення (на щастя, рани неважкі, загрози життю немає). В самій Станиці зберігався відносний спокій - протягом ночі зафіксовані періодичні перестрілки з автоматичної зброї, артилерія та міномети не застосовувалися», - зазначив Москаль.

Він додав, що протягом учорашнього вечора та минулої ночі бойові дії велися також у Катеринівці (з боку окупованого Молодіжного вівся мінометний обстріл нашого опорного пункту), Родині (обстріл із протитанкової рушниці та автоматичної зброї крайнього блокпосту, через який здійснюється перехід на окуповані території та в зворотному напрямку), Кримському (перестрілки з автоматів та гранатометів у районі протитуберкульозного диспансеру), на автодорозі Бахмутка біля 29-го блокпосту (тут протягом дня кілька разів літав ворожий безпілотник), а також у Щасті (обстріли з мінометів та автоматичних гранатометів позицій наших військових біля мосту через Сіверський Донець тривали майже цілу ніч). Інформації про постраждалих внаслідок бойових дій не надходило, зазначив Москаль.