Дві франківські вчительки - у топ-50 кращих учителів 2020 року


Оголошено ТОП-50 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine. Серед них і дві педагогині із закладів освіти міста Івано-Франківська.

Аліса Павлюк, вчителька початкових класів Початкової школа № 26 Івано-Франківської міської ради, яка вже вдруге поспіль є номінанткою даної премії. Аліса Павлюк – новатор, генератор ідей, учасниця експериментальних проектів, обласних, всеукраїнських форумів педновацій, міжнародних конференцій, конкурсів та Всеукраїнських інтернет-олімпіад, повідомляє Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Постійно вдосконалює свою педагогічну майстерність, про що свідчать численні сертифікати про проходження курсів від освітнього проекту EdEra, платформ дистанційного навчання Prometheus, ВУМ on-line (Відкритий Університет Майдану) та свідоцтва про участь у вебінарах від освітніх проектів «Всеосвіта» та «На Урок».

Аліса з 2016 року вперше в місті та області почала запроваджувати технологію «Smart Kids» в освітньому процесі учнів початкової школи. Але головним своїм досягненням вважає створення власного середовища дослідницького навчання «Балансування». Воно опубліковане на міжнародній платформі для вчителів STEAM-предметів Go-Lab та є єдиним із 16 середовищ з українським контентом, впровадженим в освітній процес.

«Після того як минулого року потрапила до ТОП-50 (тепер це моє найвагоміше досягнення), я зрозуміла, що рухаюся в правильному напрямку, і з ще більшим натхненням почала працювати».

Леся Павлюк, вчителька початкових класів Ліцею № 7 Івано-Франківської міської ради, переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу», тренер НУШ.

Леся працювала з інклюзивним класом. На уроках вона регулярно застосовує мнемотехніку. Вони з учнями постійно вчать вірші, пишуть перекази, запам’ятовують склад числа, терміни та іншу теоретичну інформацію. Також вчителька має власний шкільний гурток з мнемотехніки. А цього навчального року керувала майстернею освітніх інновацій вчителів початкових класів Івано-Франківська.

«На уроках часто жартую, дозволяю пожартувати дітям, ми разом сміємося, але все в міру, звичайно. Я взагалі вважаю, що почуття гумору допомагає краще вчитися».

Наступним етапом стане визначення ТОП-10 експертним журі Премії та проведення асесмент-центру. Переможця оголосять 3 жовтня 2020 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!