Дві початкі школи Франківська перейшли на дистанційне навчання


Про це сьогодні, 23 лютого, під час оперативної наради повідомив директор Департаменту освіти та науки Ігор Максимчук.

Максимчук нагадав, що заклади дошкільної освіти та учні 1-4 класів навчаються в традиційному очному режимі, а 5-11 класи та профтехосвіта - в дистанційному форматі, пише Бліц-Інфо.

"Якщо конкретніше, то сьогодні в закладах дошкільної освіти Франківська 1847 працівників, навчається 10 210 дітей. Хворіє 66 працівників та дві дитини. На самоізоляції 20 груп, 418 дітей. Призупинено освітній процес у Черніївському дошкільному закладі та закладі дошкільної освіти №33 "Кристалик. В останньому така ситуація: захворіло дуже багато працівників і ми призупинили процес",- пояснив Максимчук.

Загалом, у закладах загальної середньої освіти станом на 23 лютого, працює 4 415 працівників, дітей у школах - 33 197. У 1-4 класах навчається 14 809 дітей.

"Впродовж минулого тижня і вже з початку цього, приблизна кількість дітей, яка не відвідує 1-4 класи - це 19%. Захворіло 92 працівники та 42 дитини. Ми постійно моніторимо і хочу відзначити, є заклади, де справді висока захворюваність, а є заклади, де вона нижча",- зазначив Максимчук.

Головний освітянин додав, що заклади можуть самостійно приймати рішення про дистанційне навчання, як це зробив ліцей №12 та початкова школа "Пасічнянська". Відсьогодні вони навчаються дистанційно, через велику кількість хворих.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!