Двоє франківських школярів отримали премії Президента України


Діана Зазубик (учениця 11 класу ліцею №5) та Андрій Никифорчин (випускник ліцею ім. М. Сабата) отримали премії Президента України.

У 2022 році команди українських школярів взяли участь у п’яти міжнародних учнівських олімпіадах: з математики (Норвегія), інформатики (Індонезія), фізики (Швейцарія), хімії (Словенія), астрономії та астрофізики (Грузія). Результатом їхнього виступу став здобуток із 22 медалей (три золотих, сім срібних і 12 бронзових).

Діана Зазубик виборола срібну медаль на Міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики, а також бронзову медаль на Міжнародній учнівській олімпіаді з фізики.

Андрій Никифорчин виборов срібну медаль на Міжнародній учнівській олімпіаді з фізики і бронзову медаль на Міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики.

"Ці нагороди – підтвердження, що наші школярі здобувають якісну освіту в умовах дистанційного навчання та війни в Україні. Адже свої нагороди вони виборювали серед кращих учнів країн світу", - зауважила очільниця департаменту освіти Вікторія Дротянко. 

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!