Двори і дитсадки. "Чорна п'ятниця" на Позитроні


Сьогодні, 28 лютого пройшла традиційна "Чорна п'ятниця". Перевірка міста стартувала від «Кобзарика» і рухались на Позитрон.

Перевірили благоустрій дворів, оцінили, які роботи ще треба робити… Особливу увагу звернули на дитячі садочки. Про це йдеться на сторінці міського голови.

ьогодні завітали в дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №10 «Катруся»! Подивились на територію закладу, зокрема, оцінили стан виконаних ремонтних робіт з заміни системи опалення.. І справді відчутно, що в садку справді комфортно, тепло та затишно діткам! Звернули увагу на «особливу» кімнату, з інклюзивною системою навчання….. Ми задоволені роботою цього дошкільного закладу! Також оцінили стан доріг та зупинки громадського транспорту, чи здійснюється вчасно прибирання", - каже мер.

Окрім того проінспектували двори, прибудинкові території.

"Звичайно, є ще багато роботи попереду… До речі, сьогодні останній день подачі заявок на проєкт Бюджет участі ІФ ! Маєте ще можливість встигнути подати свою ідею, або спільними зусиллями виправити нагальну проблему вашого двору", - закликав Руслан Марцінків.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: