Покер-рум ПокерБет і його джекпотні турніри


Яким чином можна виграти велику виплату на ПокерБет, вносячи при цьому незначні кошти, а також які джекпоти є у покерної кімнати.

Багато гравців обирають для себе покерну кімнату ПокерБет перш за все через наявність у ній івентів з джекпотами. Довідатись про всі можливі пропозиції покер-руму можна тут.

У цьому короткому матеріалі користувач дізнається в які події з великими призовими фондами може зіграти навіть покерист із невисоким банкролом.

Джекпотні Віндфоли на ПокерБет: турніри з випадковими призовими

Як серед досвідчених гравців, так і серед новачків є доволі популярним такий формат подій як “спіни”. Цей вид івентів з джекпотами є привабливим серед рекреаційних користувачів, оскільки їх призовий фонд у них щоразу визначається випадковим чином. Відбувається це так: троє або четверо гравців (в залежності від дисципліни) вносять однаковий бай-ін. Цей внесок множиться на рандомний коефіцієнт і результатом цього стають сформовані призові.

На Покер Бет цей вид турнірів називається Windfall. Розглянемо їх на прикладі змагання вартістю 5$ в турнірі 3-макс із Безлімітного Холдему. Отже, три бай-іни по 5$ із можливими множниками: x2, x3, x10, x50, x100, а також Jackpot. Призові фонди із коефіцієнтами нижче x100 дістаються лише одному гравцю. Вже починаючи з найвищих множників загальна сума виплат ділиться на декількох учасників, а при випадінні джекпоту – всі гравці віндфолу гарантовано потрапляють в ITM. На цьому прикладі в Poker Bet ймовірність зловити омріяний множник становить 10:1 000 000, а загальні призові такого турніру вартістю в 5$ дорівнюватимуть 7 000$. При цьому, всі учасники змагання борються вже за найбільшу частку із цього фонду.

Якщо грати в івенти з вищими внесками – відповідно пропорційно збільшуватимуться і загальні суми виплат, а також розмір джекпоту, у якого є власний загальний пул призових. В залежності від величини бай-іну зростатиме і відсоток коштів, які будуть вилучені із загального фонду. У вищезгаданих турнірах за 5$ на Pokerbet це буде 20%, а ось у змаганнях вартістю в 100$ процент буде вдвічі вищим.

Важливо розуміти, що ймовірність випадіння джекпоту дійсно невелика й найчастіше покеристи змагатимуться між собою за множники x2,x3, інколи за x5 і в рідкісних випадках за x10,x50,x100. Це треба враховувати в гонитві за омріяним коефіцієнтом. проте, віндфоли (спіни) і наразі є дуже популярними серед новачків, а в інтернеті можна знайти дуже багато навчальних матеріалів зі Spin&Go. Саме тому, цей вид турнірів ще дуже довго не втрачатиме актуальність.

Як іще на PokerBet можна виграти великі призові?

Окрім джекпотних турнірів, на обговорюваній платформі є й інші методи зірвати великий куш, внісши невеликий внесок. Не будемо зараз розповідати про розділ казино та про слоти з високим RTP, оскільки цей метод поповнення банкролу виключає майстерність самого гравця та покладає усю надію лише на усмішку фортуни.

Гемблерам варто звернути увагу на сателіти. Це недорогі відбіркові події на Покер Бет в більші івенти, де суми можуть досягати позначок у сотні тисяч, або й у мільйони гривень Як приклад, в румі є щоденні дешеві сателіти вартістю в 10₴, де можна виграти квиток в турнір з гарантованими призовими в 1 000 000₴.

Також в покерній кімнаті на регулярній основі проходять великі серії. Там інколи можна побачити змагання з багатомільйонними гарантіями, а також лідерборди до цих фестивалів. Тому в гравців Poker Bet є можливість відібратись через дешевий сателіт у дорогу подію, здобути високе місце в цьому турнірі й на додачу отримати непогані бали до таблиці лідерів, де можна отримати надбавку до банкролу.

Джерело: https://cardmates.ua/